Sportbijeenkomst op 22 juni a.s. Ben jij erbij?

Op woensdag 22 juni, van 19.30 tot 21.30 uur organiseren de Sportraad en de Buurtsportcoaches vanuit het Sportakkoord een waardevolle, inspirerende en interactieve avond die je niet mág missen, bij TPC Heiloo, De Dors 1. Het is de afsluiting van het sportseizoen, waarin we samen terugblikken, maar vooral ook vooruitkijken naar de kansen voor jouw vereniging. Dat doen we samen met Patrick van Gils, zelfstandig professional voor krachtig pitchen, presenteren en profileren. Patrick neemt ons mee in de interactieve Inspiratiesessie Overtuigend Communiceren, met als doel om beter en overtuigender als vereniging te communiceren naar jullie leden, nieuwe leden en de omgeving. Patrick staat voor waardevolle, praktische, direct toepasbare sessies. Met als resultaat voor jou en jouw vereniging: eenduidiger en meer overtuigende communicatie. En daarmee nog sterkere en trotse vrijwilligers die met onderlinge teamspirit en meer impact in 2022 en verder, hun sportvereniging zowel naar bestaande en nieuwe leden en omgeving, in de regio, overtuigend op de kaart weten te zetten.

Lokaal Sportakkoord

Ook dit jaar is er weer budget beschikbaar voor het Lokaal Sportakkoord. Lokale initiatieven om inwoners van Heiloo te laten bewegen kunnen aanspraak maken op een deel van het budget. Tot 31 augustus a.s. kan een aanvraag worden ingediend via sportakkoordheiloo@gmail.com. Tijdens de Heilooër Sportbijeenkomst wordt het Lokaal Sportakkoord verder toegelicht en is er de mogelijkheid vragen te stellen. 

De avond ziet er als volgt uit:

19.15 uur: Inloop

19.30 uur: Opening

19.35 uur: Inspiratiesessie Overtuigend Communiceren met Patrick van Gils: Hoe communiceer je als vereniging kort, krachtig en overtuigend naar je leden en de omgeving?

20.35 uur: Hoe zijn de rollen van de Sportraad, Buurtsportcoaches, de Gemeente Heiloo en het Sportakkoord verdeeld?

20.45 uur: Lokaal Sportakkoord: Nieuwe ronde

21.00 uur: Bijpraten

21.30 uur: Afsluiting

Graag hoor ik of er iemand van jullie vereniging aanwezig is. Dat kan iemand vanuit het bestuur zijn, maar juist ook iemand die de communicatie van de vereniging verzorgt. Aanmelden per mail naar b.ploeger@alkmaarsport.nl.