Chris van de Kuijt 2e plaats NH- Kampioenschap Bowlen.

Afgelopen zaterdag werd voor de 1e maal het Noord Hollands kampioenschap Bowlen voor mensen met een beperking gehouden. Sports4All was vertegenwoordigd met 11 bowlers. Een afvaardiging van de groep bowlers die elke 14 dagen bowlen in Heiloo.

Het was een drukte van belang in bowling Centrum De Waerd toen burgemeester Han ter Heegde van Heerhugowaard om 10.45 uur het toernooi opende d.m.v. een perfecte geworpen bal.
De 80 deelnemers waren in verschillende klassen en categorieën verdeeld zodat elke deelnemer een goede kans had om in de prijzen te vallen. Elke deelnemer gooide 2 games en tussendoor was er ruimte voor de verzorging van de inwendige mens.
Na de 2e game volgde het gespannen wachten op de uitslag. Om de spanning wat te drukken had de organisatie, bestaande uit Sportservice Heerhugowaard, stichting Reigersdaal en m.m.v. bowling vereniging Heerhugowaard, entertainer en zanger Joost de Vries uitgenodigd. Dit resulteerde in een spontane meezing act met alle deelnemers en eindigde met een grote polonaise.

In de 4 verschillende klasse, waar de 11 deelnemers Sport4all uit Heiloo uitkwamen, behaalde Chris van Kuijt de 2e plaats in de klasse met bumbers. Chris was zo verrast met zijn 2e plaats, dat het even duurde voor hij op het ereschavot plaats nam.
De prijsuitreiking was een mooie afsluiting van een waardevolle dag voor de deelnemers.
Dit was niet mogelijk geweest zonder de inzet van de begeleiders, vervoer door Taxi Zwart en de bijdragen van Stichting KEES en de overige sponsoren: Herberg Jan, drukkerij Reproform en Reformhuis uit Heiloo, DOBLA uit Heerhugowaard, Garant Klus bedrijf Ab Bakker uit Alkmaar en Lithos bouw en ontwikkeling uit Amersfoort.

NH kampioenschap bowlen sports4all