Duurzaamheidstour, Energie(k) besparen in de sport!

Sportraad en Heiloo Energie zetten zich in voor verduurzaming van de sportaccommodaties in Heiloo. Dit onderwerp staat ook landelijk op de agenda.
Het NOC*NSF organiseert op 5 september een bijeenkomst over dit onderwerp in Alkmaar en nodigt ook de sportverenigingen uit Heiloo uit: NOCNSF
Bent u als sportclub verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van uw sportaccommodatie of betaalt u de energierekening? Dan weet u dat sportaccommodaties veel energie verbruiken. En dat dit een stevige kostenpost is op de begroting. De afgelopen jaren zijn er veel initiatieven gestart om sportaccommodaties te verduurzamen. Gemeenten en sportverenigingen zijn op verschillende manieren aan de slag met energiebesparing en duurzame energie voor sport(accommodaties)
Wil uw sportclub ook scoren met duurzaam?
Waar kunt u beginnen en waar moet u mee rekening houden? Tijdens een bijeenkomst van de Duurzaamheidstour: Energie(k) besparen in de sport! bij u in de buurt worden aan de hand van inspirerende voorbeelden de mogelijkheden en kansen, de wet-en regelgeving, de financieringsmogelijkheden en de feiten en cijfers voor u op een rij gezet. U ontvangt concrete tips, handreikingen en instrumenten om daadwerkelijk voor zowel de korte als lange termijn (verder) aan de slag te gaan met het verduurzamen van uw sportaccommodatie.
Voor wie?
Het bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders en actieve leden van sportclubs, die zich willen inzetten voor het verduurzamen van hun sportaccommodatie.
Programma
18.30 Ontvangst met een broodje
19.00 Bijeenkomst
 Belang en kansen voor sportclubs
 Stappenplan voor sportclubs
 Financieringsmogelijkheden
 Ondernemingsdossier voor sportclubs
21.00 Netwerkborrel
Deelname is gratis
U kunt zich hier inschrijven voor de bijeenkomst. Op het inschrijfformulier kunt u de locatie en datum aangeven en of u met 1 of 2 personen komt. Uiterlijk twee weken voor de sessie ontvangt u meer informatie over onder andere de precieze locatie.
Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u terecht bij Matthijs de Bruin van NOC*NSF, matthijs.debruin@nocnsf.nl