Heiloo Olympics

Heiloo kent in dit Olympische jaar haar eigen Olympische Spelen: op zaterdag 18 juni 2016 vinden de Heiloo Olympics plaats. Deze spelen voor mensen met een beperking, worden gehouden bij TRIAS. Het belooft, net als vorige keer, weer een groot spektakel te worden.

Heiloo Olympics wordt georganiseerd door ShowHero, Stichting Gehandicapten Sport Heiloo, G-Sport Foundation , Stichting KEES, Stichting DOLFINN en de SportRaad. Coordinatie: Pascale de Hoogh, Sportcoach van Heiloo.

Ook jij kunt een bijdrage leveren!

De teams moeten natuurlijk begeleid worden, maar er zijn ook vrijwilligers nodig die helpen bij de verschillende onderdelen. De organisatie vraagt ook leden van sportverenigingen uit Heiloo (en anderen!) hier een bijdrage aan te leveren. Help Heiloo Olympics tot een succes te maken en meld je aan als vrijwilliger! Voor meer informatie, zie Heiloo Olympics

Ook jeugleden zijn van van harte welkom. Jullie kunnen als onderdeel van een van de teams meedoen en zo ervaren hoe belangrijk sport is voor mensen met een beperking.

Programma

10.00 – 11.00 uur inloop en ontvangst deelnemers
11.00 uur start Heiloo Olympics
12.30 – 13.15 uur gezamenlijke lunch
12.15 – 15.00 uur 2e gedeelte Heiloo Olympics
15.00 – 16.00 uur prijsuitreiking en afsluiting

Namens de organisatie van Heiloo Olympics

Heiloo Olympics