Hoe bewegen 65plussers in Heiloo?

Bewegen is goed voor alle leeftijden. Voor jong en zeker ook voor oud draagt voldoende beweging bij aan zowel lichamelijk als geestelijk welzijn. Samen bewegen is bovendien goed voor de sociale contacten. Sportaanbieders en verenigingen in Heiloo bieden al verschillende voorzieningen voor sport en bewegen door senioren, maar partijen zijn ook nog zoekende naar de manier waarop het aanbod zo goed mogelijk kan worden aangesloten op de behoeften.

Hogeschoolstudente Inge de Moor is daarom momenteel bezig met een onderzoek naar de beweegparticipatie onder 65plussers in Heiloo. Onderdeel van het onderzoek is een enquête. Bent u 65plusser en wilt u wel vaker bewegen, maar voldoet het aanbod momenteel niet aan uw behoeften? Dan bied deze enquête een mooie gelegenheid om uw mening te laten horen.

Door het invullen van een enquête kunt u laten weten wat uw wensen en behoeften zijn m.b.t. beweging. Op basis van de resultaten van de enquête kan nog beter worden ingespeeld op uw wensen en behoeften.

De enquête ligt voor u klaar bij het Trefpunt en de Bibliotheek, maar u kunt de enquête ook direct op internet invullen. Klik hiervoor op de volgende link om de enquête te starten: start enquete

Alvast bedankt!

Inge de Moor

Inge de Moor