Kerstman bezoekt in Heiloo bowlingfestijn voor mensen met een beperking

Zaterdag 20 december vond een heuse Bowling Kerstshow plaats in Bowling centrum Heiloo. In aanwezigheid van een echter Kerstman kregen ruim 70 Kerstmannen en Kerstvrouwen een heerlijke en vooral gezellige bowlingmiddag voorgeschoteld.

De deelnemers konden prijzen verdienen met verschillende opdrachten en door het omgooien van de juiste pins. Alleen al door de uitreiking van alle prijzen verloor de Kerstman deze middag wel 5 kilo. Na afloop van het Bowlingprogramma werden de deelnemers en hun begeleiders of ouders, getrakteerd op een heerlijke brunch, verzorgd door team Gerda van het Bowling centrum Heiloo. Johan werd hierbij nog uitgeroepen tot beste rolstoelbowler en Maaike kreeg de prijs voor de meest enthousiaste bowler. Dé verrassing was echter tot het laatst bewaard: Ed van Baar van Di Fiorentina verzorgde geheel in stijl een ijsdessert.

Alle hulde gaat uit naar het team van Sports4all dat de middag heeft georganiseerd en begeleid.Verder gaat dank uit naar de cameraploeg bestaande uit Hetty en Tom en fotograaf Wouter. Het festijn werd mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Herberg Jan,  drukkerij Reproform en Reformhuis (allen uit Heiloo), Garant Klus bedrijf Ab Bakker  uit Alkmaar, Lithos bouw en ontwikkeling uit Amersfoort en vooral Stichting KEES en DOBLA BV Heerhugowaard.
Dank zij al deze ondersteuning kan terug worden gezien op een zeer geslaagde Kerst bowlingfestijn.

Sports4all Heiloo is een organisatie die zich ten doel heeft gesteld om mensen met een beperking in de gelegenheid te stellen kennis te maken met de verschillende vormen van Sport @ Bewegen.
Verder is het streven om te komen tot een structureel breed aanbod van mogelijkheden tot Sport & Bewegen voor mensen met een beperking. Bestaande sportverenigingen en organisaties worden ondersteund in hun initiatieven op dit vlak.
Sports4all is ontstaan vanuit een activiteit van de SportRaad. Het nu lopende bowlingprogramma toont aan dat er wel degelijk mogelijkheden liggen voor reguliere sportverenigingen ook hun sport aan te bieden aan mensen met een beperking.
Verenigingen of instanties die meer informatie willen hebben kunnen een bericht sturen naar sports4allheiloo@outlook.com
Op de website www.sportraadheiloo.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden van sport en bewegen voor mensen met een beperking en vindt u tevens de kalender van de bowling clinics die al gepland staan voor 2015.