Laatste nieuws: Juriaan opent seizoen bowlen voor mensen met beperking

Niemand minder dan zanger Juriaan Singels komt zaterdag 5 september het bowling seizoen voor MMEB openen. Juriaan is inmiddels de bekendste zanger van de regio Heiloo. Juriaan maakte naam bij Showher0, maar is inmiddels niet meer weg te denken van de podia in Heiloo en verre omstreken. Van Dolfinn Rocks tot SportGala, iedere keer weet Juriaan het publiek in beweging te krijgen. We rekenen dan ook op een feestje komende zaterdag.
Juriaan zal om 12:45 uur het bowling seizoen muzikaal openen. Om 13:00 uur zullen de bowlers hun eerste ballen gaan gooien.
Iedereen is welkom om de opening bij te wonen in Bowling en Party Centrum Heiloo aan de KennemerstraatwegZorg dat je in ieder geval  om 12.30 uur aanwezig bent om deze speciale opening mee te kunnen maken.
Sportraad Heiloo is zeer vereerd dat Juriaan de opening van het bowling seizoen muzikaal wil opluisteren. Het is een fantastische verrassing voor de deelnemers en voor de begeleiders van Sports4All.
De feestelijke opening wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren van het bowlen voor MMEB: Bowling & party Centrum Heiloo, DOBLA BV, Reformhuis Heiloo, Drukkerij Reproform, Garant Klus bedrijf Ab Bakker, Di Fiorentina, Herberg Jan en Stichting KEES.