Prijzenregen voor bowlers in Heiloo

Ruim 40 bowlers van G-bowlteam Sports4All vielen zaterdag 23 mei in de prijzen bij Bowlingcentrum Heiloo. In verschillende categorieën als ‘de hardst gooiende bowler’, ‘meeste strikes op één dag’ en ‘hoogste totaalscore’ vielen grote prijzen te winnen. Ook werd de liefste bowler, de meest mopperende bowler en de vaakst aanwezige bowler gekozen. De prijzen werden officieel overhandigd door de wethouder van sport in Heiloo, de heer Obdam.

De bowlingclub Sports4All bestaat nu enkele jaren en wordt mede mogelijk gemaakt door Sportraad Heiloo, Bowling- en Partycentrum Heiloo, verschillende shirtsponsoren en een groep enthousiaste vrijwilligers. De traditionele seizoensafsluiting staat ieder jaar garant voor een grootse sportieve middag op de bowlingbanen van Heiloo. Nog één keer laten de spelers hun allerbeste worpen zien. Een middag met veel gezelligheid en alleen maar winnaars. Tijdens de prijsuitreiking werden de deelnemers bovendien verrast door ijssalon DiFiorentina die de bowlers een nieuwe ijssmaak voor het eerst liet proeven.

Na de zomer start een nieuw seizoen voor de bowlers van Sports4All. Wil je graag langskomen om ook spares en strikes te gooien? Aanmelden kan via sports4allheiloo@outlook.com.

G bowling 23-05-201578
fotograaf: Piet Bakker