Project Fit & Vitaal Heiloo voortvarend van start

fittestIn januari is het project Fit & Vitaal van start gegaan. Het project richt zich op 55+ers in Heiloo. Nadat tijdens een fittest is vastgesteld hoe fit en vitaal de deelnemers zijn, wordt nu kennisgemaakt met de verschillende sporten.

 

In de 4e week van januari zijn er op verschillende locaties fittesten afgenomen. Deze fittesten werden ondersteund door Jesper Beeldman van MoFysio. Aan de hand van de fittesten is de mogelijkheid aangeboden om aan een 8 weeks sportprogramma mee te doen.

Dit 8 weeks sportprogramma wordt ondersteund door diverse sportaanbieders/verenigingen zo wordt er op de dinsdagen van 14:00 – 15:00 onder professionele begeleiding van Nick Wolven gesport bij Healthclub Dorssports.

 

 

Circuittraining Dorssports

Circuittraining Dorssports

Op andere momenten in de week word er gesport bij verschillende sportaanbieders/verenigingen in Heiloo. De activiteiten die aanbod komen zijn:

– Pilates
– XCO ( Xtreme Core outdoor training)
– Badminton
– Wandelend in conditie
– Valpreventie
– Fithockey
– Wandelvoetbal
– Goodcamp

Inmiddels zijn we al 3 weken bezig met het sportprogramma en hebben we de activiteiten pilates, XCO en Badminton gehad. Ook zijn we al 3 keer bij Dorssport geweest om daar een circuittraining te doen.

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met Pascale de Hoogh – Buurtsportcoach Heiloo – p.dehoogh@alkmaarsport.nl of Robin Boogerd – Stagiair Fit & Vitaal – boogaardrobin1@gmail.com