Samen naar een veiliger sport- en leef klimaat

Theatervoorstelling voor sportverenigingen in Heiloo

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Vragen waar we allemaal wel eens tegenaan lopen.

De SportRaad vraagt graag aandacht voor een veilig sportklimaat en is dan ook blij de theatervoorstelling  ‘Wel winnen, hè!’ naar Heiloo te hebben kunnen halen. Het is een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs in Heiloo.

  Donderdag 28 november 2013 Wel winnen he

  Theater De Beun te Heiloo

  20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze)

  Inloop vanaf 19.30 uur

 

 

 

 

 

 

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? Deze leuke show mag je zeker niet missen!

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink(Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

De sportbonden organiseren deze theatervoorstelling in samenwerking met de SportRaad en de gemeente Heiloo. Het ministerie van VWS, de sportbonden en NOC*NSF maken het mogelijk de show met een grote korting aan te bieden. Zo kost een kaartje slechts € 5 (normale prijs € 20).

Ook  gemeente Heiloo onderschrijft het belang en is bereid de resterende entreekosten voor de sportverenigingen in Heiloo gedeeltelijk te vergoeden.

 

Kortom: een fantastische mogelijkheid om binnen de sportvereniging deze voorstelling heel laagdrempelig (dichtbij en gratis –of vrijwel gratis– ) aan uw vrijwilligers aan te bieden!

Noteer 28 november vast in uw agenda en zet dit zo breed mogelijk uit binnen uw vereniging. Kaarten zijn te bestellen via de website van paylogic.

Meer informatie is te vinden via de website veilig sportklimaat en “Wel winnen hè!”.

images