Sportdag groepen 5 en 6 geslaagd

De Sportraad mag samen met al de deelnemende kinderen, docenten en assistent ouders, weer terug kijken op een geslaagd evenement, dat zich afspeelde op het complex van de Terriërs en de Foresters.
De Kermis-, Samenwerkings- en Olympisch getinte spellen vielen bij de kinderen goed in de smaak. Door inzet van een veld coördinator per veld en een begeleider per spel, liepen de spellen soepel en het doordraaisysteem goed.
De instructeurs van Dorssports waren in staat om 600 kinderen met 60 begeleiders, als groep een enthousiaste warming-up voor te schotelen, waar iedereen aan mee deed. Zelfs bij een paar leden van de Sportraad gingen de voetjes van de vloer! Een ware happening was het gevolg en een betere start kon men niet wensen.
De spelbegeleiders waren leerlingen uit de sportklassen van het PCC Heiloo en PCC Oosterhout Alkmaar, ondersteund door hun docent. Voor de leerlingen van het PCC een mooie ervaring die goed past in hun studie.

Ook aan koffie en thee met een koek was gedacht. Begeleiders konden hiervoor tijdens het wisselen terecht bij 3 catering kraampjes, bemand door de bestuursleden en vrijwilligers van de Sportraad.

De sportdag werd afgesloten met een prijsuitreiking. De sportiviteitsprijs ging naar de Elckerlyk. De Duif ontving de prijs voor het beste uitstraling en promotie van hun school.
De stagiaires van het CIOS en Horizon College kijken als organisatoren tevreden terug op deze sportdag en zullen de ervaringen weer meenemen naar de sportdag die op 21 mei wordt gehouden voor alle groepen 3 en 4 gehouden. Deze keer op de velden van de Terriers en Double Stars.

Sportdag in beeld gebracht door hof-fotografen Piet Bakker en Cees Mes