SportGala Heiloo 2014

Het SportGala 2014 gaat er komen! Afgelopen maandag is besloten dat er voldoende financiële basis is om het SportGala 2014 te organiseren. Dit dank zij de steun van een aantal sportverenigingen, de vrienden van het SportGala en sponsoren.

Het SportGala 2014 gaat plaatsvinden op 24 januari 2015 bij Fletcher Hotel Heiloo. Ook deze keer is op het SportGala aandacht voor topsport en breedtesport, jong en oud, sporters met een beperking en vrijwilligers die sporten in Heiloo mogelijk maken.

Voor het eerst zullen we dit jaar starten met een gala voor de jeugd: een speciale verkiezing voor de jongere sporters en hun begeleiders. In de avond volgt dan het SportGala voor de sporters van 16 jaar en ouder.

Sportverenigingen, maar ook inwoners van Heiloo, kunnen vanaf nu hun voordrachten doen voor de sportverkiezingen in de verschillende categorieën. Het gaat daarbij nadrukkelijk niet alleen om topsport, maar om topprestaties die sporters leveren op hun eigen niveau en met hun eigen mogelijkheden.

Informatie over de procedures rond de verkiezing en het formulier voor de voordracht, zijn te vinden op de website van de sportraad  www.sportraadheiloo.nl/sportgala2014/

Het SportGala zal weer een feestje worden. De middag en de avond zijn ook bedoeld om sportief Heiloo de kans te bieden elkaar weer eens te ontmoeten. Er wordt druk gewerkt aan een feestelijk programma dat weer in het teken zal staan van ‘voor en door Heiloo’. Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

Ovezicht sponsoren