Sportgala Heiloo 2015 gaat er komen!

De afgelopen maanden is het sportgala team van de SportRaad Heiloo weer druk in de weer geweest met de voorbereidingen van de sportverkiezing 2015 voor en door Heiloo. Een belangrijk onderdeel van die voorbereidingen is het zeker stellen van voldoende financiële middelen. We kunnen nog wat steun gebruiken, maar dank zij de hulp van een flink aantal sponsors en sportverenigingen durven we al te zeggen dat het gala er gaat komen.

De sportverkiezing gaat dus weer plaatsvinden en wel op zaterdag 30 januari 2016 in hotel Fletcher. Een datum om alvast in de agenda te zetten.  Goede en mooie sportprestaties zullen weer in een feestelijke entourage de waardering krijgen, die zij verdienen. En uiteraard zal bekend worden gemaakt wie sportman, sportvrouw, sportteam en sporttalent van het jaar zijn geworden.

Sportverenigingen en inwoners van Heiloo worden opgeroepen om nu al te letten op en na te denken over sportprestaties en verdiensten voor de sport, die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet.

Nadere berichten zullen spoedig volgen.

_BAK7054