Sporthal het Vennewater middelpunt van Sportinstuif in de voorjaarsvakantie

Dinsdag 24 februari organiseert de buurtsportcoach van Heiloo een sportinstuif in sporthal het Vennewater in Heiloo. Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar wordt op deze dag in de voorjaarsvakantie een sportieve middag georganiseerd. Van 13.00-16.30 uur kunnen zij zich vermaken met een grote variatie aan sportclinics, terwijl zij zich tussendoor vermaken op de luchtkussens en andere sportieve randactiviteiten.

De sportinstuif wordt voor de eerste keer deze voorjaarsvakantie georganiseerd op initiatief van de buurtsportcoach van Heiloo. Kinderen kunnen deze middag diverse sportclinics volgen, gegeven door trainers van deelnemende sportverenigingen uit Heiloo. De clinics vinden in en direct rond de hal plaats, en er zullen onder andere bestaan uit kickboksen, basketbal, schermen, zumba, honkbal en voetbal. Daarnaast vermaken de kinderen zich bij de andere spelactiviteiten die door stagiaires van de SportRaad worden begeleid, onder supervisie van de buurtsportcoach. In de voorjaarsvakantie belooft Heiloo dus een echte Sportdorp te zijn! De entree bedraagt deze dag 3 euro per kind. Aanmelden is noodzakelijk om teleurstelling te voorkomen en kan per mail via p.dehoogh@alkmaarsport.nl.

Voor de kinderdagopvang en buitenschoolse opvang is in de ochtend een sportinstuif van 9.30-12.00 uur. Ook als je je kinderfeestje deze ochtend wil vieren zijn er mogelijkheden. Kijk op de website www.alkmaarsport.nl/sportinstuifheiloo voor meer informatie en om je aan te melden.

Sportspektakel

Naast de sportclinics die je kunt volgen zijn er ook diverse luchtkussens in de hal aanwezig

(Tekst aangeleverd door Alkmaar Sport N.V.)