Sportquiz Heiloo: Wie is de sportkenner van Heiloo?

Op woensdag 4 februari a.s.  wordt door een aantal enthousiastelingen de eerste Heilooër sportquiz georganiseerd. Tijdens de organisatie van het SportGala en de promotie-activiteiten daaromheen, is het idee ontstaan om een sportquiz te gaan organiseren. Er blijkt in Heiloo namelijk enorm veel te gebeuren op gebied van sport en Heiloo kent een rijke sportgeschiedenis. De sportquiz bevat veel vragen over de sport en sporthistorie van Heiloo, maar er wordt ook een beroep gedaan op de algemene sportkennis. Via vragen, ondersteund met beeldmateriaal, gaan we uitvinden wie de sportkenners van Heiloo zijn.

We dagen alle sportverenigingen van Heiloo uit om het voor elkaar krijgen een team op de been te brengen, maar de quiz staat open voor iedereen die zijn kennis van sport wil testen. Natuurlijk helpt het als je op zaterdag ook het SportGala van Heiloo bezoekt!

De sportquiz zal worden gepresenteerd door Willem de Haas. De organisatie is o.a. in handen van Peter de Waard die een rijke ervaring heeft met het organiseren van sportquizen in de regio.

Er wordt in teams van max. 4 personen gestreden om de eer (!), maar ook om een wisselbeker die beschikbaar wordt gesteld door café De Wit.

Wanneer de quiz een succes blijkt, kan het wellicht een terugkerend fenomeen worden. Van ieder team vragen wij een bijdrage van € 5,=. Iedereen die zin heeft om mee te doen (meedoen is belangrijker dan winnen!!!), schrijf een team in (tot en met 2 februari) via het volgende mailadres sportquizheiloo@outlook.com

 

Dus, weet jij alles van sport, vorm een team en meld je aan:

Sportquiz

4 februari 2015

Café De Wit te Heiloo

Inloop vanaf 20.00 uur

Start quiz 20.30 uur

Inschrijfgeld € 5,= per team van  personen

Inschrijven (tot en met 2 februari) via sportquizheiloo@outlook.com

We zien jullie op 4 februari!

Barry Veldhuizen, Ton Verberne en Peter de Waard