Sportraad Heiloo nu officieel

Op woensdag 24 april werd tijdens een speciale vergadering het voorstel van de Sportraad Heiloo de status van een vereniging te verkrijgen met algemene stemmen aangenomen.

Aanwezig waren elf verenigingen die zich meteen als lid hebben ingeschreven: TC Heiloo United, Flashing Heiloo, Zwemclub De Spetters, Volleybalvereniging Effect, HV De Terrriers, HSV, Trias, DSH, Badminton ’t Vennewater, De Foresters, HZV het Vennewater en de Stichting Badmintonhal Heiloo.

Meer leden
“Uitbreiding van het aantal leden mag worden verwacht gezien de reacties van de verenigingen, die niet aanwezig konden zijn. De Sportraad stelt zich als doel sport en bewegen in Heiloo te bevorderen door het behartigen van de algemene belangen van de sportverenigingen en andere, bij sport en bewegen betrokken organisaties”, laat men weten.

De Sportraad is al enige tijd actief met het Sport@School project, dat leerlingen in het basisonderwijs in contact brengt met de diverse sporten. Ook organiseerde men afgelopen januari het Sportgala en levert een bijdrage aan meer sport- en beweegmogelijkheden voor mensen met een beperking. De Sportraad is een officiële gesprekspartner van de gemeente Heiloo voor gevraagd of ongevraagd advies.