Tennisclinic TCHU voor MMEB

Ahoi Piraten, JS1

In het vervolg op de fantastische dag die vorig jaar door Ron Kösters georganiseerd werd, willen wij ook dit jaar weer een tennisclinic organiseren voor mensen met een beperking en hun familie.

Wij willen jullie uitnodigen om op zondag 17 augustus van 15.30 tot 17.00 (aanwezig 15.15) mee te doen aan de clinic bij T.C.Heiloo United.
Om 17.00 zal Jack Sparrow ons over zijn avonturen vertellen waarna we om 18.00 zullen gaan eten. Natuurlijk gaan we er weer een groot feest van maken!

Net als vorig jaar mogen de broertjes en zusjes van de deelnemers ook meedoen aan de clinic, de ouders/verzorgers kunnen heerlijk op het terras genieten van onze tenniskanjers. De deelnemers krijgen limonade tussen de onderdelen door, maar het is misschien handig als zij ook een bidon met drinken meenemen. Het overige drinken is voor eigen rekening.

Dit jaar is de clinic gebaseerd op een piratenthema. Verkleden mag uiteraard, maar hoeft natuurlijk niet, voel je niet verplicht! Sportschoenen zijn wel verplicht maar geen grasschoenen.

Dit alles zal bekostigt worden door stichting Heiloo Olympics en AnsvarIdea verzekeringen. Rackets zijn aanwezig maar mochten jullie er zelf één hebben mogen jullie die uiteraard meenemen. Ook rollers zijn welkom .

U kunt zich voor deze onwijs gezellige dag opgeven door een e-mail te sturen naar mmeb.tennis@gmail.com vóór zondag 10 augustus.

Wij willen dan graag het volgende van u weten:

  • Naam van de deelnemer met een beperking:
  • Eventueel de namen van de broertjes en zusjes die meedoen
  • Aantal mensen die blijven eten
  • Eventueel speciale dieetwensen

Wij hebben er zin in hopelijk jullie ook…!

Sportieve piratengroet,

Ron Kösters, Frans Endel, Nel Stoop, Patrick Rupsam en
het bestuur en trainers van T.C.Heiloo United

Elizabeth