Uitstekend resultaat door Sports4all Bowling Heiloo op NH-kampioenschap

Zaterdag  4 november werd het individuele  Noord-Hollands kampioenschap Bowlen voor mensen met een beperking in Bowling Centrum “de Waerd Bowling” in Heerhugowaard gehouden. Naast Sports4all Bowling Heiloo hadden nog  deelnemers van 5 andere verenigingen zich uit Noord-Holland aangemeld. Bij elkaar namen 85 deelnemers deel aan dit kampioenschap. Er werden 3 games in 4 categorieën gebowld;  2 met bumpers en 2 zonder bumpers. Daarin werd deze categorieën nog verdeeld in onder en boven de 85 punten gemiddeld.

De deelnemers uitkomend voor Sports4all Bowling Heiloo scoorde in de categorie met bumper onder de 85 punten buitengewoon goed met als resultaat dat het hele ere schavot door deelnemers van Heiloo  werden ingenomen

1e: Ingrid Groen, 2e: Cas Bennink en 3e: Maaike Mensing. Daarbij nog het gegeven dat Ingrid Groen de meeste punten van alle deelnemers had behaald. In de categorie zonder bumper onder de 85 punten werd een 3e plaats behaald door Salo Delden. Al met al weer een zeer geslaagd en goed georganiseerd kampioenschap waarin naast de behaalde resultaten het weer zeer gezellig was en de deelnemers maar ook de begeleiders weer terug konden kijken op een lange maar fantastische dag.