Wethouder Rob Opdam opent bowlingseizoen voor MMEB

Zaterdag 10 september heeft wethouder Rob Opdam het bowlingseizoen voor mensen met een beperking geopend. Na de opening was de wethouder zo sportief om de belofte in te vullen die hij had gedaan op de afsluitingsdag van het afgelopen seizoen. De wethouder had toen namelijk beloofd dat hij een keer zijn krachten op de bowlingbaan zou meten met de deelnemers.

Op elke baan draaide wethouder Opdam zijn rondje mee. Daarbij maakte hij ook uitgebreid van de mogelijkheid gebruik om nader kennis te maken met de deelnemers.

Na afloop bleek dat dhr. Opdam het er heel behoorlijk vanaf had gebracht. Toch gaf hij aan dat het niveau erg hoog lag en dat het bowlen niet zo makkelijk was als hij zich had voorgesteld. Hij sprak daarbij ook zijn waardering uit richting de 30 deelnemers die met het gooien van menig strike of spare hadden aangetoond al heel goed te kunnen bowlen.

Na afloop mocht de wethouder uit handen van een van de deelnemers een aanmoedigings prijs ontvangen. Deze uitreiking ging gepaard met 3 wel heel spontane zoenen! In zijn  afsluitend woordje gaf dhr. R. Opdam nog aan dat deze prijs de eerste prijs was welke hij in zijn loopbaan heeft mogen ontvangen.

Deze geslaagde seizoensopening is de start van een nieuw seizoen bowlen voor MMEB. Vanaf nu kunnen de deelnemers weer iedere 14 dagen op zaterdagmiddag van 13.00-14.00 uur terecht bij bowling Heiloo voor een gezellig uur bowlen. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website van het bowling centrum Heiloo (www.bowlingheiloo.nl)

bowlen-mmeb