Wie wint het SportGala van Heiloo?

Vervolg op evenement alleen mogelijk met behulp van sponsoren

Wie wordt Sportvrouw 2014 of Sportman 2014 van Heiloo? Wat wordt de Sportploeg 2014? Bij het SportGala 2014 vindt de verkiezing plaats.
De SportRaad Heiloo – een initiatief vanuit de Heiloose sportverenigingen – is bezig om dit gala te organiseren. Verenigingen kunnen sporters en teams kandideren voor deze eervolle titels. Een deskundige jury kiest de winnaars.
Het belooft een festijn te worden zoals in 2012. Het SportGala was toen onder grote belangstelling van sportminnend Heiloo een enorm succes. Vorig jaar lukte het echter niet om deze voor Heiloo, zijn sporters en al die vrijwilligers bij de vele clubs belangrijke gebeurtenis te herhalen. Toen bleek dat een SportGala niet zonder financiële steun van bedrijven en inwoners kan.
Het SportGala 2014 moet begin volgend jaar plaatsvinden. De SportRaad is niet in staat dit uit eigen middelen te bekostigen. Daarom zoekt de SportRaad bedrijven en particulieren die sportend Heiloo – enkele duizenden mensen – een warm hart toedragen: sponsors en Vrienden van het SportGala 2014, die betrokkenheid tonen bij sport en het verenigingsleven in Heiloo, hun sportieve hart laten spreken en willen helpen het SportGala 2014 te realiseren. Is er een mooier evenement denkbaar?
Informatie over de mogelijkheden om het SportGala te steunen als sponsor of als vriend van het SportGala, is terug te vinden in onze sponsorbrochure: Sponsoren en vrienden van het Sportgala 2014.

Wilt u zich aanmelden, of heeft u nog vragen, dan kunt u ons bereiken via ons e-mailadres sportgalaheiloo@live.nl of telefonisch via Marc Klamer (06 2790 9232) of Rob van Tuin ( 072 5320001).

Sportgala2012